Nieuwe data voor training 'Verborgen teamdynamiek op tafel'

13-11-2019

Vraag jij je wel eens af waarom de sfeer in je team niet optimaal is? Waarom je collega's zich bijvoorbeeld niet altijd uitspreken als dat belangrijk is. Vraag je je ook regelmatig af wat jij eraan kunt doen? Dan is deze training iets voor jou!

In deze training staan we stil bij dergelijke de dynamiek in groepen en teams. Waarom loopt het in het ene team zo goed en is het in het andere nooit echt plezierig werken? Je leert groepsprocessen te gaan zien, en te duiden. Je leert om moeilijke situaties in teams en groepen beter te begrijpen, door over meer kapstokken en handvaten te beschikken om ‘onderwatercultuur’ vlugger te leren kennen en herkennen. En je leert wat jij als leidinggevende of trainer/teamcoach kunt doen om de samenwerking te verbeteren. Wat jij kunt om het onderling vertrouwen te laten groeien.  En om het team of de groep meer op het spoor van medeverantwoordelijkheid te krijgen.

Naast het werken met theorie, gaan we ook aan de slag met de dagelijkse praktijk van jou als deelnemer in de vorm van casuïstiek. 

Praktische informatie:

De training wordt gegeven binnen Hogeschool Arteveld in Gent door Thea Beentjes en Katrien Boone
Data:

Blok 1 op 26-27 januari 2021 van 9.00 tot 17.00 uur, op 28 januari van 9.00 tot 13.00 uur

Blok 2 op 24-25 februari van 9.00 tot 17.00 uur

Kosten: €480,-

Lees hier verder