Onze trainingen

Maatwerk

Op een positieve manier willen wij mensen graag prikkelen om het maximale uit zichzelf te halen. U krijgt hier een algemene indruk van de mogelijkheden voor trainingen verzorgd door Samsø. Dit is slechts een leidraad, want niet één traject is gelijk aan een ander.
Aan de hand van persoonlijke intakegesprekken of een groepsintake, vormen wij ons een beeld van de actuele behoefte aan trainingen die er is binnen uw organisatie, uw team en pas daarna formuleren wij een gericht voorstel. 

Implementatie

De trainingen van Samsø houden niet op bij de laatste bijeenkomst. Wij waarborgen een goede nazorg. We geven wij de opdrachtgever een terugblik op het traject, bijvoorbeeld aan de hand van door de deelnemers ingevulde evaluaties. Hierbij geven we tips voor de verdere implementatie. 

De evaluaties zijn ook waardevol voor het inzicht in ons eigen functioneren. 
Wij vinden het belangrijk om te weten wat deelnemers vinden van de gevolgde aanpak en staan altijd open voor suggesties ter verbetering.

Wij geven trainingen over allerlei aspecten van samenwerken, leidinggeven en persoonlijke effectiviteit.

Beter samenwerken

 

Leidinggeven

 

Persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling

 

 

 

 

 

 

Hoera een lastige klant, effectief omgaan met lastige klanten.

 

Verder lezen

Omgaan met lastige ouders, ouders die druk uitoefenen

Werk je in het basis of voortgezet onderwijs en vind je het lastig om te gaan met ouders die druk op je uitoefenen? (Bijvoorbeeld als ze een ander schooladvies willen voor hun kind) Dan is deze training iets voor jou.

Verder lezen

Begeleide intervisie, met en van elkaar leren

Wil je met een groepje collega's samen leren aan de hand van praktijksituaties? Wil je samen eens echt de tijd nemen om stil te staan bij de dingen die beter kunnen? Dan is intervisie wat voor jullie.

Verder lezen

Verborgen teamdynamiek op tafel

Wil jij meer weten hoe je de soms verborgen dynamiek in je team beter kunt begrijpen én beïnvloeden? 

Verder lezen