Samsø; de mensen

Wie zijn wij                                                

Als adviseur, trainer en coach startte Thea Beentjes in 1995 met Beentjes Communicatie­-Educatie Advies. Na 17 jaar paste de naam en formule niet meer en in 2013 ging zij met Samsø, Zin in Samen Werken, van start. 

De mens staat centraal

‘Mensen zijn de rode draad in mijn leven. Ik heb altijd met mensen gewerkt. Als student tijdens het geven van zeillessen, later in het onderwijs en in de voorlichting. Ik hou van mensen. Mensen fascineren me, hun onderlinge verhoudingen, de manieren waarop ze met elkaar communiceren. Mijn focus is in de loop der jaren meer en meer gericht op samenwerken en het verbeteren daarvan.

Ik wil mensen in staat stellen zich uit te spreken, bijvoorbeeld wanneer het stokt in de samenwerking binnen teams en/of tussen leidinggevenden en hun teams.
Wanneer mensen (weer) in gesprek gaan, elkaar durven te confronteren met hun eigen wensen en verlangens en vervolgens samen zoeken naar manieren om de verschillende wensen bij elkaar te brengen, gebeuren er prachtige dingen’.

Persoonlijke ontwikkeling

Thea hecht veel belang aan persoonlijke ontwikkeling, en volgde in dat kader diverse opleidingen. Zij is onder meer gecertificeerd trainer Kernkwadrant, gecertificeerd Provocatief coach, level 3 gecertificeerd Deep Democracy, volgde een opleiding tot systemisch coach en is sinds 2017 erkend opleider Themagecentreerde Interactie (Ruth Cohn Instituut Internationaal).

Samsø als netwerkorganisatie

Samsø is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat wij samenwerken met professionals op het gebied van training, coaching, loopbaancoaching en interim-management. Zodat we onze klanten en ook elkaar inspireren en zin ervaren in onze samenwerking. En daarmee houden we de kwaliteit voor onze opdrachtgevers permanent op een hoog niveau.

Wij werken o.a. samen met:        

                                                                                                                                                                                   

                                                                                                            

            Marjan Huisman van  Twinc                                                    

     Voor advies en training, voor teksten en gesprekken waarmee je kunt beslissen  

 

 

                

           Paulien Scholten van  Viascholten

       Voor loopbaancoaching en outplacement

 

 

             

          Jan Dirk Hogendoorn van Fluir

     Voor agile en scrum trainingen en agile projectmanagement