Missie en visie

Waar staan we voor, onze missie en visie

Samsø, een Deens eiland als inspiratiebron en naamgever.....

Samsø is een Deens eiland wat ‘CO2 neutraal’ is.
De bewoners van dit eiland hebben samen gezorgd voor een windmolenpark zodat zij in hun eigen energiebehoefte kunnen voorzien. Door samen te werken en afwisselend aandacht te geven aan hun eigen belang en het grotere belang, zijn ze er in geslaagd een duurzame oplossing te creëren voor de energiebehoefte van het eiland.

Wat op Samsø gebeurt, is een voorbeeld van datgene waaraan wij willen bijdragen.
Dat mensen hun werk als zinvol ervaren, doordat zij samen werken en zich een onderdeel van het grotere geheel voelen, hun team en de hele organisatie. Waardoor ze evenwichtige keuzes kunnen maken tussen eigen belang en het belang van het team en de organisatie.

Wij willen ook een bijdrage leveren aan het duurzaam omgaan met medewerkers, zodat zij blijvend gezond en geïnspireerd hun werk kunnen doen en daarin zin ervaren. En aan het verbeteren van de samenwerking in teams, omdat we er in geloven dat dat mensen veel brengt.

Wij willen dit doen omdat wij geloven in de mogelijkheid van mensen om hun grenzen te verleggen en zich te ontwikkelen. Vooral als dit kan in samenwerking met anderen, waarbij mensen elkaar inspireren en stimuleren om hun kwaliteiten in te zetten en zichzelf en hun team verder te ontwikkelen.