Leiding geven

Wil jij meer leren over leidinggeven? Hieronder vind je een aantal van onze trainingen:

 

Anders gaan leidinggeven, bijvoorbeeld om de samenwerking in jouw team goed te houden, of goed te krijgen

In deze training kun jij leren wat jij als leidinggevende kunt doen om de samenwerking in je team goed te houden? Waar moet je opletten, welke signalen zijn belangrijk om op te pikken? En welke dingen kun jij doen, wanneer de samenwerking niet soepel loopt, als er (onderhuidse) spanningen zijn. Of als de medewerkers zich te afhankelijk opstellen.

Verder lezen

De verborgen teamdynamiek op tafel

Vraag jij je wel eens af waarom de sfeer in je team niet optimaal is? Waarom je collega's zich bijvoorbeeld niet altijd uitspreken als dat belangrijk is. Vraag je je ook regelmatig af wat jij eraan kunt doen? Dan is deze training iets voor jou!

Verder lezen

Effectief werken in projecten met TGI

Wil je leren op een bredere manier projecten te leiden, niet alleen te sturen op deadline en budgetten, maar ook de samenwerking serieus nemen? 

Verder lezen

Coachen van agile teams; focus op resultaat én samenwerking

 De training Focus op resultaat en samenwerking; teamcoaching in een agile omgeving richt zich precies op dat onderdeel: hoe coach ik een team naar ‘high-performance’? Hoe identificeer ik de niet-zichtbare problemen in een agile team?  Wat doe ik met mijn scrumteam, als het niet lekker loopt, welke interventies werken dan?

Verder lezen