Anders gaan leidinggeven, bijvoorbeeld om de samenwerking in je team goed te houden, bij veel thuiswerken en online vergaderen

Zie jij je teamleden minder? Zijn sommige mensen helemaal 'buiten beeld'? Krijg je het gevoel dat het cement tussen het team afbrokkelt? En vraag jij je af: 'wat kan ik eraan doen om weer meer verbinding en vertrouwen te krijgen onderling'? Merk je dat je zoekt hoe je jouw stijl van leidinggeven nu inzet, of dat je denkt dat je misschien een nieuwe stijl zou moeten ontwikkelen? Hoe gaat dat, op afstand leidinggeven?

Dan gaat deze training je helpen. Je leert:

  • de dynamiek in je team beter begrijpen, de signalen beter te begrijpen, ook de 'onderwater-cultuur'
  • te werken met het 4 factoren model, een hulpmiddel om lastige situaties te doorgronden
  • wat jij als leidinggevende kunt doen voor de dynamiek in je team en wat dat vraagt van jou en je stijl van leidinggeven
  • te werken met tips en tools om het vertrouwen en het gevoel van verbinding in je team te bevorderen
  • andere werkvormen te gebruiken bij online meetings en veel thuiswerken

Wil jij deze training organiseren voor je leidinggevenden in je organisatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over deze opleiding en onze aanpak. 

Wil je je individueel verdiepen in de vraag hoe je de samenwerking in je team nu goed houdt? Neem dan contact met ons op, voor meer informatie over een individueel traject.