Pas op de plaats met je team, na een periode met veel thuiswerken of onrust

                                        

Werken jij en je team nog veel thuis en houden jullie de vergaderingen online? Merk je dat je zo langzamerhand informatie mist en dat je niet goed meer weet wat er allemaal speelt in je team? Wat gaat er goed en welke projecten dreigen vertraging op te lopen? Met welke collega's gaat het prima en wie van hen worstelt een beetje? Of zijn er collega's vertrokken en veel nieuwe collega's, die je nog niet echt kent? Begint het hier en daar wat te schuren in de samenwerking?

Dan is het nu een goed moment om een pas op de plaats te maken en samen met je team te kijken, hoe het er voor staat in de breedste zin van het woord. Dus samen stil staan bij hoe het met ieder gaat. Hoe het met de samenwerking gaat. En met de projecten.

Werkwijze

Tijdens een bijeenkomst, gaan jullie met elkaar in gesprek over het wel en wee in het team. Hoe het met de individuele collega's gaat, met de samenwerking, met de resultaten, hoe de verbinding met de rest van de organisatie is. We gebruiken daarbij Thema Gecentreerde Interactie (TGI) Een methodiek die we toepassen in alle trajecten die we begeleiden. (Meer over TGI lezen? Kijk hier)

Interactief, wisselend in het hele team of in kleine groepjes, aan de slag met elkaar. Afspraken maken over wat er nu nodig is voor de medewerkers, de samenwerking, en projecten. 

Wil jij samen met je team die pas op de plaats maken? En ook tips krijgen om beter te gaan samenwerken? Om daarna, allemaal goed geïnformeerd en met herstel van de onderlinge verbinding, weer geïnspireerd samen verder te werken?

Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag die bijeenkomst vorm te geven!

Wat zeggen deelnemers over een pas op de plaats?

  • Wat verrassend om elkaar zo te spreken, het was naast nuttig ook leuk.
  • Het was een fijne sessie, nuttig en belangrijk om juist in deze tijd met elkaar te doen!
  • Heel nuttig om zo de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen
  • Fijn om elkaar zo weer eens uitgebreider en 'anders' te spreken