Pas op de plaats met je team, na een periode met veel thuiswerken en online vergaderen

                                       

Werken jij en je team ook veel thuis en houden jullie de vergaderingen online? Merk je dat je zo langzamerhand informatie mist en dat je niet goed meer weet wat er allemaal speelt in je team? Wat gaat er goed en welke projecten dreigen vertraging op te lopen? Met welke collega's gaat het prima en wie van hen worstelt een beetje? Begint het hier en daar wat te schuren in de samenwerking?

Dan is het nu een goed moment om een pas op de plaats te maken en samen met je team te kijken, hoe het er voor staat in de breedste zin van het woord. Dus samen stil staan bij hoe het met ieder gaat. Hoe het met de samenwerking gaat. En met de projecten.

Werkwijze

Tijdens een online bijeenkomst, gaan jullie met elkaar in gesprek over het wel en wee in het team. Hoe het met de collega's gaat, met de samenwerking, met de resultaten, hoe de verbinding met de rest van de organisatie is. 

Interactief, wisselend in het hele team of in kleine groepjes, aan de slag met elkaar. Afspraken maken over wat er nu nodig is voor de medewerkers, de samenwerking, en projecten. Gebruik makend van tools voor online bijeenkomsten. 

Wil jij samen met je team die pas op de plaats maken? En ook tips krijgen voor het online samenwerken? Om daarna, allemaal goed geïnformeerd en met herstel van de onderlinge verbinding, weer geïnspireerd samen verder te werken?

Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag die bijeenkomst vorm te geven!

Afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen kunnen we zo'n bijeenkomst online of life organiseren.

Wat zeggen deelnemers over een pas op de plaats?

  • Wat verrassend om elkaar zo te spreken, het was naast nuttig ook leuk.
  • Het was een fijne sessie, nuttig en belangrijk om juist in deze tijd met elkaar te doen!
  • Heel nuttig om zo de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen
  • Fijn om elkaar zo weer eens uitgebreider en 'anders' te spreken