Een dag samen aan de slag met feedback geven?

19-07-2018

Feedback, noodzaak in samenwerking? In mijn werk als teamcoach hoor ik regelmatig over hoe moeilijk teams het vinden om feedback te geven. Wil jij aan de slag met feedback in je team? Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op!

Feedback; noodzaak in samenwerken

In mijn werk als trainer en teamcoach hoor ik regelmatig van teams dat ze moeite hebben met het fenomeen ‘feedback’. Vaak is het geven van feedback niet vanzelfsprekend. Regelmatig vertellen de teamleden over hun angst dat feedback geven uitloopt op regelrechte confrontaties en ruzies. 
‘Ik weet niet hoe ik goed feedback kan geven’ of ‘die ander is nou eenmaal zo, wat helpt het dan om er iets over te zeggen’ zijn veel genoemde redenen om er maar niet aan te beginnen.
Jammer, want wanneer er in een team voldoende vertrouwen is om wel feedback te geven, dan levert dit het team veel op: Van elkaar leren, samen ontwikkelen, een stevig team zijn.

Wil jij met je team feedback op de agenda zetten? Wil je aan de slag met de feedbackregels? Wil je leren hoe je feedback geven een meer vanzelfsprekend onderdeel kunt maken van jullie samenwerking?
Dan is de feedbacktraining wat voor jou en je team!

Werkwijze

We gaan met je team in gesprek over het nut van feedback. Over de zorgen die je teamleden hebben over wat er kan gebeuren, wanneer ze de ander feedback geven. 
En we gaan kijken naar wat jullie nodig hebben als voorwaarden om aan de slag te kunnen. Welke afspraken moeten er gemaakt worden samen als voorwaarden? Je krijgt tips over hoe je goed feedback kunt geven en ontvangen.
Natuurlijk gaan we ook oefenen met het geven van feedback. 
En tijdens de dag werken we ook aan een sfeer van onderling vertrouwen, die nodig is om met en van elkaar te kunnen leren.

Wil je meer info over een feedbackdag? Neem contact op met ons.